Keskuskauppakamarin @romakka -podcast: Perinteiset viestimet ovat vain yksittäisiä ääniä julkisessa keskustelussa

romakka

Tänään julkaistussa @romakka -podcastissa keskustellaan median roolista 2020-luvulla. Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen vieraana on Yleisradion toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila. Jakso on nauhoitettu ennen koronavirusepidemian puhkeamista. 

Median murroksesta ja muuttuvasta mediamaisemasta on puhuttu jo pitkään. Jaksossa Romakkaniemi ja Ylä-Anttila pohtivat, miksi yhä harvempi suomalaisista pitää mediaa luotettavana instituutiona.  Piilottelevatko journalistit turhaan murrospuheen takana, kun toimintaa arvioidaan ja onko se helppo takaovi, kun joku kritisoi tai vaatii lisää? 

Lisäksi jaksossa pohditaan, mitä klikkiuutisointi tarkoittaa journalismille. Romakkaniemi kysyy Ylä-Anttilalta, kipuillaanko toimituksissa muuttuvan mediakentän kanssa.  

@romakka on Keskuskauppakamarin uusi podcast, joka yhdistää The Economistin maailmankuvan
savolaisbrysseliläiseen suorapuheisuuteen. Romakkaniemen vetämä podcast pystyttää tienviittoja 2020-luvun Suomelle.   

Jaksot julkaistaan kerran viikossa lauantaisin. Jokaisen jakson kohdalla kerrotaan, mikäli se on nauhoitettu ennen koronavirusepidemian puhkeamista. Ohjelman voi kuunnella Spotifysta, Applelta ja osoitteesta www.kauppakamari.fi/podcastit.  

Juho Romakkaniemi

Juho Romakkaniemi

Toimitusjohtaja

+358 40 050 5269

Kategoriat:Politiikka