Mediapool palkitsi Vuoden työntekijän asiakkaiden kokonaisvaltaisesta huomioimisesta 

Ansiomerkin voi luovuttaa vapaamuotoisesti vaikka ulkona vietetyssä henkilöstötapahtumassa. Mediapool palkitsi pikkujouluissaan käyttöliittymäsuunnittelija Mina Nytorpin korkean luokan asiakastöiden kädenjäljestä ja asiakkaiden kokonaisvaltaisesta huomioimisesta. Vuoden työntekijä -ansiomerkki taipuu kaikkien yritysten tarpeisiin. 

Nytorp seisoo laiturilla hymyillen Vuoden työntekijä -ansiomerkki takin rinnukseen kiinnitettynä ja kohottaa kuoharilasia.
Käyttöliittymäsuunnittelija Mina Nytorp sai joulukuussa 2020 Vuoden työntekijä -ansiomerkin. Kuva: Tommi Jäkkö

Mediapool tekee verkkosivustoja ja -palveluita sekä sisällöntuotantoa yritys- ja yhdistysasiakkailleen. Toimitusjohtaja Rami Lappalainen kertoo yrityksen saaneen alkunsa vuonna 2013, jolloin elettiin vahvaa perinteisen ja digitaalisen median murrosvaihetta. Hän tajusi, että murros tulee olemaan yllättävän vahva ja että itse kunkin on uusiuduttava.  

“Totesin, että tilanteessa voisi olla ainekset hyödyntää työelämässä opittuja käytänteitä digitaalisella puolella. Ajatuksena yrityksen perustamisessa oli yhdistää tekninen osaaminen ja digitaalisessa kanavassa puhuttelevat sisällöt keskenään”, sanoo Lappalainen. 

Mediapoolin agenda on toimia asiakkaan markkinoinnin ja viestinnän digitaalisen ajan tukiverkostona. Lappalainen itse on mukana myynnin lisäksi asiakkaiden digistrategian suunnittelussa.  “Asiakkaalla on tavoite, jonka saavuttamiseksi mietitään ratkaisua. Ideat voivat muuttua suunnittelun jälkeen, kun löydetään toimiva ratkaisu”, Lappalainen kertoo. 

Erityinen kiitos hyvin tehdystä työstä 

Työntekijöistä pidetään Mediapoolilla huolta varmistamalla päivittäin, että kaikilla on kiva tehdä töitä. Lisänä huomioimiseen Lappalainen keksi viime pikkujouluja järjestäessään ottaa vuosittaiseksi käytännöksi kiittää ja palkita hieman juhlavammin. Hän halusi erityisellä tavalla osoittaa, että työntekijä on suoriutunut hyvin. 

Lappalainen valitsi ansiomerkeillä kiittämisen, sillä se on hänen mukaansa vaalittava arvostuksen osoitus, joka muistetaan läpi elämän. Vuoden työntekijä -merkin sai käyttöliittymäsuunnittelija Mina Nytorp. Merkin myöntämistä Lappalainen perustelee seuraavasti: 

“Minan asiakastöiden kädenjälki on ollut korkean luokan muotoilua. Häneen on aina myös syvä luottamus siinä, että annettu työ tulee tehdyksi ja että asiakkaalla on hyvä olla.” 

 Ansiomerkin saaminen oli täysi yllätys Nytorpille.

”Tuntuu mukavalta saada arvostusta tehdystä työstä. Parasta on, että saa tehdä töitä laajalle asiakaskunnalle ja hyödyntää omaa osaamistaan niin visuaalisessa suunnittelussa kuin teknisten pulmien ratkomisessa. Koen, että aito kiinnostus ja heittäytyminen asiakkaan projekteihin on oman onnistumisen edellytys.”

Nytorp kertoo asiakkailta saadun palautteen olevan hyvää ja kiittää siitä kollegoitaan.

”Yksin en tässä selviäisikään, vaan iso osa on meidän kaikkien ansiota – kaikki tukevat toisiaan ja toistensa osaamista. Kaikki on pienessä yrityksessä saumatonta yhteistyötä”, Nytorp kertoo. 

Luovutustilaisuus ulkona vietettyjen pikkujoulujen yhteydessä oli hyvin vapaamuotoinen. Lappalainen kävi läpi menneen vuoden pähkinänkuoressa niin yrityksen kuin henkilökunnan osalta. Jokaiselta työntekijältä nostettiin hyviä asioita esiin ja Nytorpille luovutettiin Vuoden työntekijä -ansiomerkki.

Nytorp on kiitollinen hyvästä työyhteisöstä.  “Jokainen voi olla oma itsensä. Molemminpuolinen luottamus on tärkeää”, Nytorp sanoo.