Podcast

KamariPodi on Keskuskauppakamarin podcast, jossa rohkaistaan niin yrityksiä kuin yhteiskuntaa uudistumaan. Vain jatkuvalla uudistumisella voi turvata kannattavan ja vastuullisen yritystoiminnan jatkumisen sekä vapaan, vauraan ja avoimen yhteiskunnan säilymisen.

Podcast

KamariPodi

KamariPodi on Keskuskauppakamarin podcast, jossa rohkaistaan niin yrityksiä kuin yhteiskuntaa uudistumaan. Vain jatkuvalla uudistumisella voi turvata kannattavan ja vastuullisen yritystoiminnan jatkumisen sekä vapaan, vauraan ja avoimen yhteiskunnan säilymisen. Keskusteluja vetävät Keskuskauppakamarin asiantuntijat.

Kuuntele tai katso:

@romakka (2020)

Juho Romakkaniemen vetämä sarja yhdistää The Economistin maailmankuvan savolais-brysseliläiseen suorapuheisuuteen. Luvassa on suuria linjoja, rohkeita ratkaisuja ja pientä vääntöä. @romakka ei hymistele eikä surkuttele – kaikki ei ole hyvin, mutta emmeköhän kykene muutokseen.

Kevään aikana vieraaksi saapuu Mikael Jungner, Antti Palola, Merja Ylä-Anttila, Teemu Laajasalo, Ville Niinistö, Annika Saarikko ja Suvi-Anne Siimes.

Osa jaksoista on nauhoitettu ennen koronaviruspandemian puhkeamista.