Yritysjohdon vastuullisuusvalmennus

Vastuullisuus on hyvää liiketoimintaa, riskienhallintaa ja osa yrityksen strategiaa. Vastuullisuus on tulevaisuuden johtamista. Tällä sivulla tutustut yritysjohdon vastuullisuusvalmennukseemme.

Vastuullisuus vahvistaa menestyvän yrityksen strategiaa

Vastuullisuus on hyvää liiketoimintaa, riskienhallintaa ja osa yrityksen strategiaa. Vastuullisuus on tulevaisuuden johtamista. Keskuskauppakamarin järjestämä Yritysjohdon vastuullisuusvalmennus sisältää sen, mitä yritysjohtajan tulee tietää yritysvastuusta ja tarjoaa työkaluja vastuullisuuden johtamiseen liiketoiminnassa. Tämä on loistava tilaisuus panostaa vastuullisuusosaamiseen!

Seminaareissa käsitellään vastuullisuutta eri näkökulmista, kuullaan huippuasiantuntijoita, yritysesimerkkejä ja keskustellaan vertaisverkoston kanssa. Lisäksi tarjoamme erilaisia oheisohjelmia ja verkostoitumismahdollisuuksia. Seminaarit järjestetään hybridimallilla, voit osallistua paikan päällä tai etäyhteyden välityksellä. Ohjelman toteutuksessa hyödynnämme digitaalista Howspace-työtilaa, joka tarjoaa sähköiset materiaalit ja keskustelualustan ohjelmaan osallistuville.

Ohjelma koostuu neljästä moduulista

Moduuli 1: Strateginen yritysvastuu
Moduuli 2:  Ympäristövastuun kehittäminen
Moduuli 3: Sosiaalisen vastuun kehittäminen
Moduuli 4: Vastuullisuuden vieminen käytäntöön

Ohjelma on suunnattu yritysten johdolle, johtoryhmiin kuuluville, tuleville johtoryhmäläisille ja hallitusammattilaisille. Ohjelmaan otetaan enintään 30 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraava ohjelma alkaa 28.8.2024.

Lisätietoja

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770