Eurooppalaiset liikenneverkot – maksuton verkkotapahtuma 21.1.2021

Ajankohta ja paikka

Alkaa
21.1.2021
Päättyy
21.1.2021
Tapahtumapaikka
Verkkotapahtuma
Suomi

TEN-T politiikan tulevaisuus?

Eurooppalaiset liikenneverkot – maksuton verkkotapahtuma 21.1.2021 klo 9.00 – 10.30

Liikenne on merkittävä osa Suomen kilpailukykyä. Eurooppalaiset liikenneverkot (TEN-T) on yksi merkittävimmistä keinoista vahvistaa EU:n sisämarkkinoiden toimintaa, alueellista saavutettavuutta ja yhteen liitettävyyttä Euroopassa. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot Euroopan komissiosta ja parlamentista eurooppalaisen liikenneverkkopolitiikan (TEN-T) nykytilasta ja tulevista muutoksista.  Millaisia hankkeita jäsenmailta odotetaan ja miten rahoitusta tullaan jakamaan uudella budjettikaudella.  

Tilaisuudessa kuullaan myös kansallista näkökulmaa TEN-T politiikkaan. Suomen kaltaiselle reuna-alueen jäsenvaltiolle TEN-T on tärkeä työkalu. Mikä on suomalaisen TEN-T verkon tila tällä hetkellä ja miten Suomen rahoitussaantoa voidaan kasvattaa tulevaisuudessa.  

Verkkotapahtuman puhujat:

Komission liikennepääosaston (DG MOVE) johtaja Herald Ruijters
Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen
Liikenne- ja viestintäministerin valtiosihteeri Pilvi Torsti

Tilaisuuden järjestäjinä toimivat: 
Keskuskauppakamari, Suomen Satamaliitto ja Rakennusteollisuus RT / INFRA

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan verkkotapahtumaan. Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki toimitetaan tilaisuutta edeltävänä päivänä. Ilmoittauduthan viimeistään 20.1.2021.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat