Kumppanuudet

Ajankohtaistapahtumamme luovat alustan päättäjien ja yritysten kohtaamisille sekä verkostoitumiselle. Mikäli olet kiinnostunut tapahtumakumppanuuksista, otathan yhteyttä meihin. Keskustellaan yrityksellesi sopivimmasta tavasta tulla kumppaniksemme.

Seminaarit, tapahtumat ja koulutukset

Järjestämme ajankohtaistilaisuuksia ja ohjelmia, jotka on suunnattu erityisesti elinkeinoelämän päättäjille, yritysjohdolle, veroasiantuntijoille, markkinointijohdolle, erityisesti välimiesmenettelystä kiinnostuneille juristeille, vienti- ja tuontiasiantuntijoille, vastuullisuusasiantuntijoille, henkilöstöpäättäjille sekä IPR-osaajille. Tavoitamme 19 kauppakamaria ja näiden yli 22 000 jäsentään, kauppayhdistykset ja kansainvälisen kauppakamarin ICC:n jäsenyritykset. Luomme verkostoja eri toimialoille.

Toimimme ja vaikutamme erityisesti verotuksen, johtamisen, liikejuridiikan, itsesääntelyn, vastuullisuuden ja osaamisen kehittämisen alueilla. Tapahtumiimme osallistuu tuhansia avainhenkilöitä vuosittain. Keskuskauppakamarin järjestämien tapahtumien sisällöt perustuvat vahvaan omaan asiantuntijuuteemme ja tapahtumamme luovat alustan päättäjien ja yritysten kohtaamisille sekä verkostoitumiselle.

Laadukkaasti toteutetut verkostoitumisalustat

Keskuskauppakamarin seminaareissa ja tapahtumissa tarjoamme luotettavan ja neutraalin alustan kohtaamisille yrityksiltä yrityksille ja ihmisiltä ihmisille. Yksi päätehtävistämme on luoda verkostoja, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia. Kaikissa tilaisuuksissamme aikaa varataan myös vapaaseen ajatustenvaihtoon.
Tapahtumamme ovat laadukkaasti toteutettuja ja panostamme relevanttiin, ajantasaiseen sisältöön sekä elämyksellisyyteen. Meillä on pitkä kokemus kumppanuuksista ja yritysyhteistyöstä. Vaalimme ja seuraamme sitä, että kumppanuudelle asetetut tavoitteet saavutetaan.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä

Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme ja tilaisuuksiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme. Olemme vastuullisen yrityksen tapahtumakumppani.

Kumppanuusmallimme

Kumppanuudet räätälöidään tapahtumakohtaisesti: tarjoamme valmiita paketteja tai rakennamme kokonaisuuden kumppanin tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kumppanuudet sisältävät näkyvyyttä Keskuskauppakamarin eri kanavissa, osallistujia tapahtumiin sekä kontakteja. Keskustelemme mielellämme myös sisältöyhteistyöstä. Tapahtumiemme ja ajankohtaistilaisuuksiemme kumppanina tavoitat kohderyhmän eri kanavissa ennen tapahtumaa, sen aikana ja jälkeen.

Tarjoamme valmiita paketteja mm. seuraaviin ajankohtaistilaisuuksiin:

  • Suuri veropäivä
  • Suuri liikennepäivä
  • Suuri osakeyhtiöpäivä
  • Suuri kiinteistönarviointipäivä
  • Suuri brändipäivä
  • Suuri yritysvastuupäivä
  • Suuri vientipäivä
  • Helsinki International Arbitration Day
  • Päästövähennyskoulutukset
  • Ihmisoikeusvastuukoulutukset


Ota yhteyttä – keskustellaan yrityksellesi sopivimmasta tavasta tulla kumppaniksemme! Mikäli olet kiinnostunut tapahtumakumppanuuksista, otathan yhteyttä meihin.

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770

Kirsi Loikas

Markkinointipäällikkö

+358 40 545 7451