Tietoisku: Yritysten ilmasto- ja ihmisoikeusvastuun johtaminen

Ajankohta ja paikka

Alkaa
23.11.2021
Päättyy
23.11.2021
Tapahtumapaikka
Keskuskauppakamari, toteutetaan Teams-verkkotapahtumana
Suomi

Tervetuloa Keskuskauppakamarin järjestämään tietoiskuun

Yritysten ilmasto- ja ihmisoikeusvastuun johtaminen
tiistaina 23.11.2021 klo 8.30

Esittelemme tietoiskussa Keskuskauppakamari tarjoamia työkaluja ilmasto- ja ihmisoikeusvastuun johtamiseen. Lisäksi kerromme ansiomerkeillä palkitsemisesta.

Yrityksestäsi hiilineutraali?
On aika tehdä yritysten ilmastotyö näkyväksi. Tavoitteena on, että suomalaiset yritykset olisivat hiilineutraaleja vuoteen 2035 mennessä. Keskuskauppakamarin Ilmastositoumus auttaa yritystäsi johtamaan ilmastotyötä ja viestimään siitä luotettavasti.

Tavoitteena turvallinen, syrjimätön ja vastuullinen organisaatio? 
Yrityksiin ja muihinkin toimijoihin kohdistetut vastuullisuusodotukset kasvavat jatkuvasti. Sosiaalisen vastuun ja sen perustana olevan ihmisoikeusvastuun merkitys vahvistuu.  Keskuskauppakamarin Ihmisoikeussitoumus tarjoaa konkreettisen työkalun vastuullisuustyön käynnistämiseen ja johtamiseen. Lisäksi se auttaa viestimään yrityksesi vastuullisuudesta luotettavalla tavalla. 

Kiitä sitoutuneesta työstä ansiomerkillä, myös poikkeusaikoina
Tilaisuuden päätteeksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen. Annamme vinkkejä myös siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä. 

Ohjelma:

Yritysten ilmasto- ja ihmisoikeusvastuun johtaminen
vastuullisuusasiantuntija Antti Turunen, Keskuskauppakamari 

Ideat ja vinkit ansiomerkeillä palkitsemiseen 
palvelujohtaja Mari Hakkarainen, Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti. 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat