Osaaminen

Yrityksissä oleva kansainvälisen kaupan osaaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta yritys menestyy kansainvälisillä markkinoilla. Olemme aktiivisesti mukana yritysten osaamisen kehittämisessä tarjoamalla erilaisia koulutuksia, mentorointia sekä muuta neuvontaa.

Kansainvälistymistapahtumat ja -koulutus

Suomessa Keskuskauppakamari ja kauppakamarit järjestävät erilaisia yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviä tapahtumia. Tarjolla on hyödyllistä tietoa ja yrityksen kansainvälistä osaamista vahvistavia koulutuksia. Teemat vaihtelevat maa- ja markkinatiedosta myynnin ja markkinoinnin kautta kansainvälisen kaupan sopimusten, toimitusten, rahoituksen ja riskien hallintaan.

Kasvuopen – Ratkaisuja kasvun haasteisiin

Kauppakamarit ovat mukana kasvuyrityksille suunnatuissa KasvuOpen-tapahtumissa, jotka vahvistavat yritysten kasvuhalua ja kasvuosaamista.

Kansainvälistymistä edistävät projektit

Kauppakamarit ovat mukana erilaisissa yritysten kasvua ja kansainvälistymistä edistämissä eurooppalaisissa, kansallisissa tai alueellisissa hankkeissa. Tiedustele oman alueesi hankkeista alueellisesta kauppakamaristasi. Löydät alueesi kauppakamarin yhteystiedot tästä

Kasvun mentorit ja neuvonta

Kauppakamareiden Jeesaajat yrityksesi kasvun ja kansainvälistymisen tukena

Kauppakamarit tukevat monin eri tavoin kasvuhakuisia yrityksiä maailmalle. Yksi palveluistamme on KV-jeesaajat, jotka aktiivisena ja kokeneina, kansainvälisen kaupan ammattilaisina jeesaavat jäsenyrityksiämme kasvun polulla. Voit huoletta kysyä heiltä neuvoja, vinkkejä ja kokemuksia ilman pelkoa laskusta. Yritykselläsi on myös mahdollisuus sopia erikseen syvemmästä maksullisesta yhteistyöstä tai toimeksiannosta. Otathan rohkeasti yhteyttä, tarjoamme jeesiä!
Löydät kauppakamarisi tästä

Hallitusosaajat

Kauppakamarit tarjoavat Hyväksytty Hallitus Jäsen –koulutuksen kautta kasvua ja kansainvälistymistä hakevien yritysten käyttöön hallitusosaajia.

Asta Kouri

Projektipäällikkö, Kansainvälinen kauppakamari ICC Suomi

+358 50 464 6407