Muut kumppanimme

Keskuskauppakamari ja kauppakamarit tekevät tiivistä ja tapauskohtaista yhteistyötä kansainvälistä yhteistyötä niin vaikuttamisessa kuin vienninedistämisessä usean toimijan kanssa – meillä ja maailmalla.

Team Finland

Team Finland on yrityksille kansainvälistymispalveluita tarjoavien julkisten toimijoiden verkosto, jonka ytimen muodostavat BusinessFinland, Finnvera, Finnfund, Finnpartnership, Teollisuussijoitus, ELY-keskukset ja TE-toimistot sekä ulkoministeriö lähetystö- ja kunniakonsuliverkostoineen. Team Finland -verkosto pyrkii tarjoamaan yrityksille sujuvan palveluketjun neuvonnasta rahoitukseen. Keskuskauppakamari, kauppakamarit Suomessa ja Finncham-kumppanit maailmalla tekevät yhteistyötä Team Finland -toimijoiden kanssa. Tavoitteena on tarjota parhaat julkiset ja yksityiset palvelut helposti ja asiakasystävällisesti yritysten käyttöön.

Saksan ulkomaankauppakamarien AHK-verkosto

Saksan ulkomaankauppakamarien AHK-verkosto toimii 90 maassa yli 1 000 työntekijän voimin. Keskuskauppakamari on sopinut Saksan teollisuus- ja kauppakamarin DIHK:n kanssa, että myös suomalaiset yritykset voivat hyödyntää 90 maassa AHK-verkoston maksullisia palveluita, kuten markkina-analyysit, asiakashaku, laki-, talous- ja veroneuvonta sekä verkostotapahtumat. AHK-palveluiden hinnat vaihtelevat kohdemaan mukaan. Palveluiden hankinnassa on mahdollista hyödyntää Team Finland -rahoitusta. Palvelua saa saksan ja kohdemaan kielellä sekä useimmiten englanniksi. Suomessa ensiapua tarjoaa Saksalais-suomalainen kauppakamari.

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari (FINSVE)

Suomalais-ruotsalainen kauppakamari (FINSVE) auttaa erityisesti pk-yrityksiä aloittamaan liiketoimintaansa Ruotsin markkinoilla. FINSVEllä on resursseja, osaamista ja yhteistyöverkosto, jotka mahdollistavat liiketoiminnan kehittämisen vastaamaan yrityksen tavoitteita. FINSVE auttaa käytännön asioissa, kun aloittaa vientiä Ruotsiin, haluaa kasvaa tai kehittää liiketoimintaa tai etsiä ajankohtaista tietoa tai yhteistyökumppania Ruotsista. FINSVEn tapahtumissa on mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja vaihtaa kokemuksia muiden yritysten kanssa.

Vastaava asiantuntija

Hatanpää Anne

Anne Hatanpää

Yhteyspäällikkö

+358 50 320 9539